(43) Ungeholdet Rytme 16-25 år i Rø
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Ungeholdet Rytme (43)
      Torsdag 18.30-20.30 i Rønbæk Idrætscenter Hal 1
      Instruktør: Johanne, Inge og Dicte
På Ungeholdet Rytme skal vi svede, grine og udvikle os gennem en masse fed gymnastik!
Træningerne vil være alsidige, og gymnasterne får selv mulighed for at have indflydelse på træningernes indhold. Vi vil afprøve forskellige danse-stilarter, men også arbejde med teknik og kropskontrol.
Det sociale og hyggen vil præge træningerne, da der selvfølgelig skal være plads til leg og fjol!
Holdet vil træne samtidig med Ungeholdet Spring, og der vil derfor være fælles opvarmning. Ligesådan er ekstratræninger og opvisninger på holdene også fælles.
Hvis du ønsker at gå på et hold, hvor du får pulsen op, udvikler dig som gymnast og får lov til at hygge med de skønneste piger/damer i Hinnerup og omegn, så meld dig til!
På dette hold får gymnasterne opvisningstøj, ungedragt og klubjakke. Betalingsdelen for dette er kr. 400, som er incl. i holdprisen.
Ungeholdet Rytme 16-26 år i Rønbæk Idrætscenter Hal 1 På dette hold får gymnasterne opvisningstøj, ungedragt og klubjakke. Gymnasterne betaler selv kr. 400 til dette. Er incl. i holdprisen.
05.09.2019
Slutdato
26.03.2020
Torsdag 18:30-20:30 Rønbæk Idrætscenter - Hal 1, .
765,00 kr.
25% rabat fratrukket.